На Херсонщині поліцейські за півтори години розшукали неповнолітніх брата з сестрою, які після сварки з мамою пішли з дому

7 месяцев назад 0

Подія сталася в одному з населених пунктів Великоолександрівської громади. В поліцію звернулася жінка і повідомила, що ввечері після сімейної сварки пішла з дому її 14-річна донька та забрала з собою 11-річного брата. Після цього діти перестали відповідати на телефонні дзвінки і мати не знала де вони.

Про це інформують у поліції Херсонської області.

Правоохоронці розділилися на кілька груп та обстежили населений пункт. На одній із вулиць вони побачили дівчинку з братом, із ними було все добре. Неповнолітня пояснила, що посварилася з мамою, тому вирішила разом із братом піти з дому. З’ясувалося, що сім’я перебуває у складних життєвих обставинах, жінка сама виховує трьох дітей і з середньою дочкою у неї часто виникають непорозуміння.

Поліцейські перевірили умови проживання дітей, які виявилися задовільними, дізналися про потреби родини та порекомендували жінці звернутися до дитячого психолога, щоб налагодити спілкування з дитиною-підлітком. Ювенальні поліцейські й надалі будуть працювати з цією сім’єю, а з дівчинкою будуть проведені заходи індивідуальної профілактики.