На Херсонщині поліція активно перевіряє сектифікати вакцинації

3 года назад 0

Поліція Херсонської області в умовах "червоної" карантинної зони переведена на посилений варіант несення служби — щоденно на території області працюють 48 мобільних рейдових груп з числа працівників поліції та представників інших служб.
Поліцейські перевіряють розважальні та заклади харчування, спорт зали, басейни, готелі, заклади торгівлі, ринки, турагентства, заклади освіти та інше. Загалом, поліцейські перевірили близько 20 000 суб’єктів господарювання.
Як розповів заступник начальника ГУНП в Херсонській області Денис Захарченко, окрема увага поліцейських приділяється перевірці на справжність COVID-сертифікатів. Загалом поліцейські перевірили близько 7500 COVID-сертифікатів. Це запобіжні заходи, щоб виключити використання підроблених сертифікатів і не наражати на небезпеку громадян.
Поліція Херсонщини закликає жителів області пам’ятати, що здоров’я всіх залежить від правосвідомості кожного. Не користуватись послугами осіб, які реалізують підроблені сертифікати про вакцинацію та довідки про проходження тестування на COVID-19! Дотримуйтеся вимог карантину, вакцинуйтесь, носіть у приміщеннях та громадському транспорті маски чи респіратори та, за можливості, уникайте скупчень людей. Бережіть себе та рідних!
Відділ комунікації поліції Херсонської області