На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак по інфраструктурі

3 месяца назад 0

Ворог не припиняє обстріли звільнених населених пунктів правобережжя Дніпра, зокрема, Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби російська армія здійснила 84 обстріли житлових кварталів та випустила 453 снаряди з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, завдала удари з авіації та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від комбінованих обстрілів противника потерпали Херсон, Антонівка, Інженерне, Кізомис, Берислав, Зміївка, Новоберислав, Червоний Маяк, Тягинка та Веселе.

У Херсонському районі внаслідок російських атак пошкоджено 13 об’єктів: 7 приватних та 2 багатоповерхові будинки, школа та 3 автомобілі.

Вночі ворог завдав авіаударів керованими бомбами по Червоному Маяку, Зміївці, Новобериславу та Веселому. Там пошкоджено приватні будинки, приміщення монастиря, згорів автомобіль місцевого жителя.

Російська армія продовжує обстріли Херсона з усього наявного озброєння. Під вогневим ударом армії рф перебували житлові квартали обласного центру, найбільше постраждали мікрорайон «Корабел» та Дніпровський район.

У Дніпровському районі під час артилерійського обстрілу російські снаряди пошкодили дах школи, багатоповерховий будинок та 3 автомобілі. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

На місцях обстрілів працювали поліцейські, які обстежували території, збирали та фіксували речові докази російської агресії проти мирного населення.

За минулу добу поліція відреагувала на 112 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 5 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.