На Херсонщині полюють на дорогі автівки, постраждав депутат облради

2 года назад 0

Учора, 16 травня, у Херсонській області сталося одразу два викрадення однакових автомобілів Jeep Cherokee сріблястого кольору. Про це повідомили рідні осіб, які постраждали внаслідок нападів.

Зокрема, спочатку в Instgram було опубліковано повідомлення Марини Подгатець про те, що у Херсоні на вулиці Театральній в проміж між 14:00 та 15:00 було здійснено розбійний напад на такий автомобіль. Сріблястий Jeep 2008 року в результаті було викрадено. Фото:  Instagram /Марина Подгатець Сьогодні ж стало відомо, що поблизу Музиківки Херсонської області на подібному автомобілі був викрадений депутат Херсонської обласної ради Сергій Сорокунський. Інформацію про це  його донька Інна на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент стався вже близько 19:00 16 квітня. 54-річний чоловік, який окрім політики займається фермерством, виїхав на Jeep Cherokee сріблястого кольору оглядати свої поля. Після цього перестав виходити на зв'язок.

Сергій Миколайович був одягнений у джинси, синю смугасту футболку та легку голубу куртку, взутий у чорні мокасини. Фото:  Facebook / Инна Сергеевна Доволі дивні збіги щодо того, що за один день в різних локаціях на тимчасово окупованих територіях було викрадено або зникли одразу два подібні автомобілі. Якщо в першому випадку, як нам вдалося зрозуміти, водій все ж не постраждав, то от зникнення чинного депутата облради змушує задуматися, чи не за наводкою працювали нападники.

Щодо Сергія Сорокунського відомо, що він був депутатом Херсонської обласної ради VI скликання (2010-2015 роки) від «Партії Регіонів», балотувався до наступного скликання ради як мажоритарник 2015 року, але не був обраний. 2020 року став депутатом облради VIII скликання в складі політичної партії «Блок Володимира Сальдо».

Сергій Миколайович з 2008 року є директором ТОВ «Сапфір ЛТД», того ж року увійшов до складу правління футбольного клубу «Енергія» (нова Каховка). Був представником Херсонщини у Професійній футбольній лізі України.

Одружений, має сина 1995 року народження та доньку 1990 року народження.