На Херсонщині від поранень, отриманих внаслідок обстрілів, померла староста Веселівського старостинського округу

1 год назад 0

27 грудня від тяжких поранень померла староста Веселівського старостинського округу Людмила Аннас. Жінка отримала поранення 22 грудня внаслідок обстрілів Новокаховської громади російськими військами,  міський голова Коваленко.

Людмила Іванівна Аннас отримала тяжкі поранення внаслідок обстрілів села Веселого Новокаховської громади російськими військовими. Її доправили до Херсона для надання медичної допомоги, де вона не приходячи до тями, померла 27 грудня.

Хто така Людмила Аннас Людмила Іванівна народилася 1959 року. В 1994 році закінчила Херсонський сільськогосподарський інститут за спеціальністю “бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності”.
Трудову діяльність розпочала у 1978 році в Новокаховському комбінаті громадського харчування. З 1980 року працювала в Радгоспі-заводі ім.Леніна (у 1997 році був перетворений у ВАТ “Князя Трубецького”) і пропрацювала там 26 років.
В 2010 році обрана Веселівською сільською головою. В 2015 році обрана на цю посаду вдруге.
З жовтня 2019 року до закінчення повноважень міської ради VII скликання виконувала обов’язки старости Веселівського старостинського округу.
У жовтні 2020 року знову обрана старостою Веселівського старостинського округу Новокаховської міської ради. Що відомо

  • За добу, 27 грудня, російська армія з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків 50 разів  Херсонщину, поранені три людини.