На Херсонщині відбулася нарада щодо стану довкілля області, прилеглої до тимчасово окупованої АР Крим

3 года назад 0

Під головуванням заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Едуарда Науменко відбулася нарада стосовно спостереження за станом атмосферного повітря на території Херсонської області внаслідок виробничої діяльності ПрАТ Ukrainian Chemical Products.
Участь у комісії прийняв заступник начальника Державної екологічної інспекції Південного округу Микола Власенко.
Нарада проведена за участі представника Уповноваженого з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя Ірини Верігіної. Інспекцією надано пропозиції до Програми державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря, а саме: передбачити проведення моніторингу повітря в зоні впливу підприємств, розташованих у північній частині АР Крим, у тому числі: встановити стаціонарні автоматизовані пости спостережень в зоні роботи ПрАТ Ukrainian Chemical Products.
Також, до складу комісії з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря та управління якістю атмосферного повітря у Херсонській області включений представник Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області).
Державна екологічна інспекція України