На півдні ЗСУ знищили п’ять складів з боєприпасами військ РФ

2 года назад 0

Збройні сили України протягом доби знищили п'ять складів з боєприпасами військ РФ на окупованій території. Про це у підсумковому зведенні Оперативного командування "Південь" за 12 жовтня.
"Авіація ЗСУ відпрацювала 14 ударів по розгортаннях систем ворожої протиповітряної оборони та по районах зосередження озброєння, техніки і живої сили противника Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 190 вогневих завдань", — повідомив речник командування Владислав Назаров.
За даними командування,   російські війська втратили 36 військовослужбовців, танк, два паливозаправники, дві одиниці автобронетехніки, три артсистеми великого калібру, чотири гелікоптери і 5 складів з боєприпасами. Остаточні втрати розвідуються. Що відомо

  • ЗСУ звільнили п'ять населених пунктів в Бериславському районі на Херсонщині: Нововасилівку, Новогригорівку, Нову Кам’янку, Трифонівку та Червоне.
  • ЗСУ за жовтень повернули під український прапор 29 населених пунктів на Херсонщині. Загалом з початку повномасштабного вторгнення звільнили 75 населених пунктів в регіоні.