“Наші люди не мають переживати увесь той жах, що несе ворог” – Галина Лугова

1 год назад 0

Під час обстрілу російськими військами Херсона 20 листопада легке поранення отримала одна людина. Також руйнувань зазнали 4 багатоповерхівки. Про це повідомила начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.
«У мікрорайоні Острів повністю зруйнована школа олімпійського резерву. У будинках повилітало скло з вікон, є частини зруйнованих стін. Зранку об’їхали усі точки, де були прильоти. Усе зафіксували. Дали розпорядження щодо того, щоб виїздили бригади допомагали з будівельними матеріалами, допомагали людям.
Я хочу ще раз звернутись до всієї світової спільноти. Наш ворог нищівний і жахливий. І ми мусимо зробити все, щоб його зупинити. Наші люди не мають переживати увесь той жах, що несе ворог”,
— зазначила Галина Лугова.
Також вона закликала херсонців, які мешкають біля берега Дніпра, за можливості, переміститись у більш безпечні райони міста. Або, за бажанням, евакуюватись. Усі бажаючі добровільно тимчасово переїхати у більш безпечні регіони країни можуть звернутись на «гарячу лінію» Херсонської ОВА за номерами 0 800 330 951 та +38 091 481 7845.