Не хочуть гинути у «м’ясних» штурмах: росіяни здаються в полон

5 месяцев назад 0

Участь у розрекламованій у Росії спецоперації стала для російських солдатів дорогою в один кінець. Багато хто з них уже добре це усвідомлює. Тому роблять вибір між смертю та полоном на користь останнього.

Хто повідомляє: генерал Олександр Тарнавський.

Що відомо? Лише за останній тиждень на Таврійському напрямку близько 30 військовослужбовців Росії здалися в полон ЗСУ. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія бригадний генерал  Олександр Тарнавський у Telegram у неділю, 26 листопада.

  • «Минулої доби ще 13 окупантів здалися в полон. Усього за тиждень в операційній зоні ОСГВ Таврія майже 30 військовослужбовців противника зробили так само — обрали життя, замість безглуздої смерті у «м'ясних» штурмах»,  — написав він.

Що було раніше? 6 російських військових на лівобережжі Херсонщини діяли в інтересах українців і допомогли знищити більше 40 окупантів. Ось як описує цю історію адміністратор телеграм-каналу «Кремлевская табакерка».

  • «По словам двух источников в Генштабе, группа предателей из шестерых военных (двое из них — высокопоставленные офицеры), «по всей видимости, получила от врага крупные суммы денег и активно помогала украинцам». В результате деятельности предателей на левом берегу Днепра за полторы недели погибли, по предварительным данным, 46 военных. Их подставляли под вражеский огонь и под огонь нашей артиллерии и специально заводили в засады. Семерых бойцов предатели сами «расстреляли из автоматов в спину», усыпив их бдительность» .

За словами адміна, ці військові перейшли на сторону ЗСУ і, можливо, будуть воювати проти армії РФ.