Новокаховська «Енергія» вдома поступилася Симферопольській «Таврії»

2 года назад 0

У рамках 17-го туру Другої ліги Чемпіонату України з футболу, перемогу святкували футболісти сімферопольської «Таврії». Новокаховська «Енергія» нічого не змогла протиставити підопічним Юрія Чумака.
Перший гол у ворота Сергія Дворника було забито на самому початку матчу. Ще на 9-й хвилині ворота господарів вразив Андрій Барладим.
Тривалий час рахунок зберігався без змін, господарі трохи більше володіли ігровою ініціативою, але не могли дотиснути господарів. В принципі, хід гри був доволі подібним до іншого матчу в цій групі — за участі херсонського «Кристала».
Подібним чином господарі й пропустили вдруге: якщо у ворота херсонців другий м'яч залетів на 63-й хвилині, то у ворота «Енергії» — на 65-й. Гол після подачі з кутового головою провів Олексій Бойко.
Після другого пропущеного м'яча «енергетики» не змогли вже відновитися й матч завершувався під тотальне домінування «таврійців». Втім пробити втретє Дворника сімферопольці вже не змогли, задовільнившися переможним рахунком 0:2.

В результаті 17-ти турів сімферопольська «Таврія» має у своєму активі 25 очків, а от в новокаховської «Енергії» наразі лише 14 залікових балів.
Ілля Контішев