Обираємо зручний та стильний одяг для чоловіків

3 года назад 0

Гардероб сильної статі, зазвичай, не дуже часто оновлюється, адже чоловіки не люблять ходити по магазинах одягу. Вони краще щось відремонтують, помиють авто чи просто подивляться фільм вдома на дивані. Чоловіки абсолютно точно знають, що за станом їх одягу слідкує жінка, тому повністю довіряються та покладаються на її думку та смак. Саме тому жінки абсолютно точно мають знати стиль чоловіка та розуміти його вподобання, а також орієнтувати у сучасних модних трендах.
Верхній чоловічий одяг
Найголовнішим правилом у чоловічому гардеробі завжди було та буде — зручність та комфорт. А більшої зручності ніж толстовки для хлопців і бути не може. Вона не обмежує рухів та загалом зручна у носінні. Можна обрати різноманітні кольори, фактури, візерунки чи з цікавими написами. Тому, у їх гардеробі таких має бути декілька на всі випадки життя.
Також, якщо говорити про верхній одяг, то варто було б звернути увагу на однотонний бомбер, який прекрасно підійде для повсякденного використання і для святкових подій. Він прекрасно підійде на теплу осінь та літо, та завжди буде додавати образу стильності.
На холодну пору року краще обрати тепле пальто прямого кроя темного кольору та куртку на натуральному пуху для справжніх морозів.
Штани та шорти у гардеробі чоловіка
Стандартним набором є:

  • Базових джинсів. Такі штани є незамінними у гардеробах як чоловіків, так і жінок та підходять для щоденного носіння.
  • Декілька пар шортів (джинсові та інші матеріали) на теплу пору року завжди мають бути під рукою на рятувати тіло від надмірної спеки.
  • Класичні брюки. Така модель є вдалою як для офіційних робочих зустрічей, так і різноманітних сімейних святкових подій.
  • Спортивні штани — це, звичайно, найкомфортніший одяг, який тільки можна уявити. Він ідеальний для щоденного носіння, але, на жаль, не підходить для святкових подій, тому з такою метою їх краще не одягати.

Загалом, такого набору має вистачити з головою для свій життєвих ситуацій, але варто слідкувати за станом речей та їх актуальністю. Але на перше місце завжди потрібно ставити зручність та комфорт.
Чоловіче взуття та аксесуари
Завжди потрібно ретельно ставитися до вибору взуття та аксесуарів, адже вони мають гармонійно виглядати разом із усім іншим одягом та створювати цілісну картинку.
Взуття чоловіка завжди має бути охайним, чистим та відповідати події (тобто, якщо це урочистий захід, кросівки не підійдуть за дрес-кодом).
Для того, щоб зробити зовнішній вигляд більш вишуканішим можна спробувати додати дорогих деталей за допомогою наступних аксесуарів:

  • Годинник з металевим ремінцем найкраще підходить для урочистих подій. Якщо Ви віддаєте перевагу фітнес-браслетам, то їх можна сміливо носити кожного дня та слідкувати за власною активністю.
  • Ремінь не завжди має відповідати чіткій кольорій гаммі загального образу, адже за його допомогою можна поставити вдалі акценти.
  • Сумка. Сьогодні чи не найчастіше чоловіків можна побачити із сумкою-банакою, тобто сумка, яка одягається через плече. Якщо вона виготовлена із шкіри, то такий варіант можна використовувати для зустрічей, але не для офіційних заходів.