Один день з життя дільничних офіцерів поліції на Херсонщині (ФОТО)

5 лет назад 0

Служба дільничного поліцейського — це постійне спілкування з людьми, робота за першим дзвінком стривожених мешканців, небайдужість до чужих проблем. Під їх контролем публічний порядок і безпека громадян. Щодня дільничні обходять будинки і застерігають господарів від шахраїв, проводять профілактичні бесіди, приділяють увагу кожному громадянину, викривають браконьєрів та затримують злочинців по «гарячих слідах». Лише за 5 місяців цього року дільничні офіцери поліції Херсонщини розкрили понад тисячу злочинів. Як же проходить день дільничних поліцейських у різних районах.

Бериславський район

Поблизу смт Козацьке дільничні поліцейські викрили двох браконьєрів, які у період дії нерестової заборони незаконно виловили раків. У чоловіків вилучено водолазні костюми і обладнання.

Іванівський район

Дільничний офіцер Іванівського відділення поліції на польовій дорозі допоміг пенсіонеру полагодити мопед і повернутися додому.

Верхньорогачицький район

Дільничний офіцер Верхньорогачицького відділення поліції провідав родину, яка опинилася у складних життєвих обставинах, нагадавши батькам про належний догляд за дітьми.

Голопристанський район

У смт Залізний Порт у зоні відпочинку дільничний поліцейський провів бесіди з батьками і нагадав про заходи безпеки на воді, порадив уважно стежити за дітьми та не залишати їх самих.

 Серед відпочивальників дільничні проводять заходи з профілактики та попередження злочинів, насамперед шахрайств. Людям вручають пам’ятки щодо профілактики телефонних шахрайств.

Відділ комунікації поліції Херсонської області