Офіційні результати: хто очолить 4 ради на Херсонщині

4 года назад 0

На Херсонщині оприлюднено результати виборів голів селищних рад Асканія-Нова та Любимівській, а також по Великокопанівській ОТГ та Чорнобаївській сільській раді.
 
За ними виборці смт. Асканії-Нової обрали селищним головою Вадима Миколайовича Поліщука . Він — громадянин України, народився 09.04.1980 р., освіта вища, безпартійний. Місце проживання: Херсонська обл., Каховський р-н, смт Асканія-Нова.
 
Сергія Васильовича Коновалова , якого висунула партія "Слуга народу", обрали головою Любимівської селищної ради. Як повідомляє сайт ЦВК, він народився 20.05.1963 р., освіта вища, безпартійний, проживає у смт. Любимівка Каховський району.
 
Головою Великокопанівської сільської ради обрано чинну сільську голову Валентину Дмитрівну Костенко . За інформацією Великокопанівської територіальної виборчої комісії, за керівника громади проголосувало 50,85% виборців Великокопанівської ОТГ.
 
Як повідомляється на сторінці Чорнобаївської сільської ради у Facebook, посаду Чорнобаївського сільського голови отримав Дудар Ігор Михайлович . За нього проголосували 76,15% виборців.
 
 
Що відомо

  • Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів голів по Верхньорогачицькій та Каланчацькій селищним радам, а також по Дар’ївській сільській раді.
  •  Раніше стали відомі результати виборів по Новотроїцькій та Мирненській селищним радам. Їх очолили. відповідно. Петро Збаровський від ОПЗЖ та Андрій Сучок від «Нашого краю»
  • Музиківську сільську раду за інформацією ЦВК і надалі очолюватиме Савелій Лейбзон.

UA:Херсон