Окупанти обмежили споживання електроенергії у Новій Каховці

3 месяца назад 0

Керівник окупаційної адміністрації Таврійська євген четкарьов часто миготить перед об’єктивами пропагандистських камер. Цього разу нагодою стало вручення гуманітарної допомоги від путінського «народного фронту» мамам з дітками. У камеру потрапив і порваний пакет з цією допомогою. «Ні пакетів, ні світла» , — резюмував помічник четкарьова. «Світла ніде немає»,  — підхопила одна з жінок.

Причину зникнення електроенергії патологічний брехун сальдо у своєму телеграм-каналі повідомив так: «Через пошкодження підстанції відключене електрозабезпечення споживачів у Каховському муніципальному і Новокаховському міському округах. Без світла залишились 7,9 тисяч абонентів».

До цього окупаційний міністр паливно-енергетичного комплексу павєл савранскій жалівся, на те, що українці «залишили» йому дуже зношені електромережі. Тепер у Новокаховському «міському окрузі» окупанти вводять графіки подачі електроенергії. Відключатимуть мікрорайонами і селами почергово. А 13 лютого пообіцяли відключити відразу всіх споживачів. «Для регуляції напруги»,  — зазначено в оголошенні.

Богдан СТРАЖАК,