Окупанти продовжують обіцяти те, чого ніколи не виконають

2 месяца назад 0

Третій рік пішов відтоді, коли росіяни облаштувалися в українському Генічеську. І весь цей час вони обіцяють влаштувати у місті райське життя. Днями пропагандисти видали чергову порцію обіцянок.

«У Генічеську побудують п’ять нових освітніх закладів, два фізкультурно-оздоровчих комплекси і клінічний центр на базі міської лікарні», — пише окупаційне «Новое. Медиа». Мовляв, мінбуд Росії наразі розробляє генплан, у якому є школа на тисячу дітей, чотири дитсадки, центр культури і дозвілля, фізкультурно-оздоровчі центри з басейнами. І все це — у Генічеську. Варто нагадати, що раніше окупанти вже обіцяли побудувати два житлових комплекси у мікрорайоні і ціле місто на Арабатській Стрілці. Але обіцяти — не значить будувати.

Патологічний брехун Сальдо, який так і не побудував місто на Арабатці, тепер обіцяє автомобільну дорогу з Генічеська у Крим цією ж Арабаткою. Щоправда, далі назви «Таврія» поки що не пішло. І навряд чи піде. Паралельно «губернатор» «запускає» рух поїздів у Крим.

«Вже розроблений графік руху пасажирських поїздів, — розповів він пропагандистам. —  Можливості найбільш безпечного руху вже вивчені, рух може бути запущено вже цим літом» . Раніше Сальдо з Алєксєєнком обіцяли, що електричка Генічеськ — Сімферополь почне рух у травні 2023 року. Цікаво, чи залишились ще люди, які їм вірять?

Борис ВИНОГРАДОВ,