Окупанти розганяють фейк про «здачу» Херсона

1 неделя назад 0

«Перед здачею Херсона нацисти хочуть відправити всіх херсонців на фронт», — повідомляє окупаційний телеграм-канал «Херсонское сопротивление». Мовляв, недавно у місто «прибули співробітники ТЦК з Київської і Одеської областей», «вони опитують сусідів, а іноді і просто зламують квартири, витягують потенційних призовників, як мішки з картоплею».

«Жорсткі дії зумовлені тим, що діячі влади Зеленського мають намір скоро залишити правобережжя, — «пояснюють» пропагандисти, — але розуміють, що багато жителів міста тихо чекають, коли нацисти підуть і з полегшенням сприймуть нову владу. Тому стараються призвати і відправити у м’ясорубку максимальну кількість херсонців!»

Підгавкує окупантам й інший брехливий канал «Жизнь в оккупации»: «На в’їзді у Херсон з боку с. Куйбишеве троє підозрюваних у військовій формі зупинили машину під приводом пошуку вкраденої зброї. Під час огляду громадянину Ткаченку С.Г. було нанесено удар по голові, у результаті якого він втратив свідомість. Дружину постраждалого відштовхнули від машини і пригрозили побити Ті. Тіло чоловіка злочинці повантажили у машину і поїхали у напрямку виїзду з міста». Подібних «історій» у брехунів — достобіса.

Богдан СТРАЖАК,