Окупанти в Генічеську добровільно-примусово збирають кров у студентів училищ

2 недели назад 0

В окупованому  Генічеську російські загарбники примусово залучають місцевих студентів до збору крові для військових окупантів.

Про це редакції  стало відомо від місцевих мешканців.

Окупаційні ЗМІ розмістили інформацію про проведення фондом «Защітнікі Отєчєства» в Генічеську акції зі збору крові, організованої до «Всеросійського дня донора». За інформацією яку розповсюдили окупаційні ЗМІ, до акції «зібралися» понад 100 осіб. Проте, як повідомляють місцеві мешканці, участь у ній взяли зовсім не добровольці.

За словами місцевих мешканців, для забезпечення кількості учасників акції окупанти здійснили примусовий виклик студентів медичного коледжу та інших навчальних закладів Генічеська.
В межах цієї добровільно-примусової акції команда медичних фахівців з  Мелітополя прибула до Генічеська для здійснення процедури забору крові. Всю зібрану кров вони збирають передати на нужди російської загарбницької армії, для нужд іхніх військових окупантів.

«Ми сподіваємося, що кров, яку ми даруємо, допоможе врятувати чиєсь життя. І я впевнена, що всі прийшли сюди з такою думкою, – поділилась керівник фонду «Защітнікі отєчєства» в Херсонській області  Ольга Сімонова .