Після довгої перерви окупанти знову імітують будівництво у Генічеську

3 часа назад 0

Більше тижня тому окупований Генічеськ відвідав представник Єдиного інституту просторового планування РФ Алексей Корольов. Окупаційна адміністрація повідомила, що установа займається розробкою генерального плану міста. Непроханий гість побував, у тому числі, і на пустирі, де окупанти вже давно обіцяють звести житловий квартал.

Пустир разом з ним, за даними окупаційної адміністрації Генічеського «муніципального округу», тоді оглянули також заступник міністра будівництва і ЖКГ РФ Валерій Леонов, голова окупаційного уряду області Андрей Алексеенко, окупаційний міністр будівництва, архітектури і ЖКГ Сергей Козупіца, а також представники Росреєстру, Фонду розвитку територій, банків, інвесторів, забудовників і мережевих компаній. Щоправда, жодного фото того натовпу колаборанти у соцмережах не показали. Лише написали, що окупаційному мінбуду вказано синхронізувати роботу з вищевказаним інститутом.

А 4 жовтня у генічеських колаборантів сталась радість. «У Генічеську по вулиці Курасова біля 3 школи відновили будівництво житлового кварталу! — написав у своєму телеграм-каналі начальник юридичного відділу окупаційної адміністрації Олександр Пінаєв. — Планується зведення п’ятиповерхових будинків». Так пафосно зрадник описав риття кількох траншей екскаватором. Більше року тому, нагадаємо, на пустирі вже працювала будівельна техніка. Все, що тоді зробили, це — вирили неглибокий котлован і огородили його парканом.

Борис ВИНОГРАДОВ,