Поети та рокери зберуться на березі Дніпра в Херсоні

4 года назад 0

8-го серпня 2020 року на набережній Ушакова відбудеться “Шафа!Фест”. Письменницько-музичний захід проходить уже третій рік поспіль та приурочений до Міжнародного дня молоді.

“Пробуємо для себе нову локацію – набережну Ушакова. Тут проходили різні фестивалі та концерти. Тепер ось і ми збираємось поближче до Дніпра, а саме біля візитної картки Херсона – пам’ятника першим корабелам. На нашу думку, дуже символічно проводити “Шафа!Фест” саме тут, адже пам’ятник зробили людям, які будували перші кораблі. Вони почали з нуля… А з часом Херсон став великим містом, містом корабелів! Хіба не надихає на плідну роботу та нові звершення?”, – діляться організатори.
На заході відбудеться поетичний батл. Римами мірятимуться троє авторів: Олег Кара, Зоя Щербініна та Захар Григорчук. Вони вже неодноразово брали участь та перемагали у творчому змаганні. Бажаємо їм успіхів і цього разу!
Також звучатимуть поетичні та прозові рядки поза межами батлу.
Серед виступаючих – херсонська поетеса Юлія Абдурашитова. Вона читатиме авторські вірші та сподівається на підтримку глядачів.

 “Подобаються атмосфера на заході та настрій слухачів, налаштованих на сприйняття творчого самовираження поетів і музикантів. Як завжди, очікую позитивних емоцій, несподіванки від батлу та естетичного задоволення”, – ділиться Юлія.
Після поетичної частини на сцену вийдуть рок-музиканти! Виступатимуть херсонські гурти “Bloom”, “Старый Мотив”, “Криголам”, “Windmusic” та “Gladium”. Окрім того, вдруге на “Шафа!Фест” завітає команда із Миколаєва “Крылья”!

“На фестивалі гурт представлятиме класичний Heavy Metal з текстами пісень, які зачіпають як соціальні теми, так і фантастичні історії, відображені у книгах та кінострічках. Наша ціль: об’єднати слухачів навколо свята всіх святих – музики! Будь-який фестиваль і концерт – це нові майданчики, нові прихильники, емоції та обмін енергетикою! Очікуємо велику кількість людей, адже фестиваль буде проходити у мальовничому місці – на березі могутнього Дніпра, під відкритим небом і, до того ж, із вільним входом! Закликаємо усіх жителів Херсона прийти родинами та добре провести час”, – запрошують учасники рок-гурту “Крылья”!

“Шафа!Фест” розпочнеться о 17:00!

Перший регіональнийДеталі: https://www.facebook.com/events/333775981087953/