Поліція фіксує наслідки ворожих атак правобережжя Херсонщини

2 месяца назад 0

Військові рф застосовували артилерію та міномети, дрони-камікадзе, скидували боєприпаси з БпЛА. В результаті обстрілів постраждав цивільний громадянин, зазнали пошкоджень приватні та багатоквартирні будинки, навчальний заклад, транспортні засоби, складське приміщення.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

У Херсонському районі під вогнем перебували обласний центр, Антонівка, Білозерка, Гончарне, Садове, Приозерне та Придніпровське. На території Бериславського району ворог атакував Золоту Балку, Гаврилівку та безпосередньо адміністративний центр.

У Бериславі в результаті скиду з БпЛА вибухового пристрою постраждав 55-річний місцевий житель. Чоловік отримав вибухову травму та осколкові поранення. Із безпілотника також було атаковане й Гончарне. Внаслідок вибуху ворожого боєприпасу пошкоджень зазнав приватний будинок.

У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів були пошкоджені будівля навчального закладу, дві багатоповерхівки, приватний будинок та автомобіль.
Також після прильотів російських снарядів по Білозерці було пошкоджено два приватних будинки та автомобіль, у Золотій Балці – складське приміщення, у Приозерному – приватний будинок.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки, представники державної служби з надзвичайних ситуацій.

Загалом минулої доби за фактами воєнних злочинів армії рф слідчі поліції Херсонщини відкрили 12 кримінальних проваджень. Проводяться необхідні слідчі заходи для належного документування та розслідування злочинів.