Поліція Херсонщини продовжує виявляти порушення вимог карантину

2 года назад 0

Нагадаємо, що в зв’язку з погіршенням ситуації щодо поширення хвороби COVID-19 на території області Херсонщина перебуває в «червоній зоні» адаптивного карантину. Робота поліцейських із виявлення порушень вимог карантину посилена, тривають перевірки закладів та установ, ринків, транспорту тощо.
Від початку посилення карантину станом на понеділок 25 жовтня поліцейські склали 123 протоколи та винесли 832 постанови на порушників карантинних вимог. Правоохоронці постійно спілкуються з громадянами, роз’яснюють особливості законодавства, проводять профілактичні бесіди щодо методів і способів убезпечення від цієї хвороби. Крім того, поліцейські перевірили близько 4400 ковід-сертифікатів.
Поліція Херсонщини закликає громадян пам’ятати, що здоров’я всіх залежить від правосвідомості кожного. Не користуйтеся послугами осіб, які реалізують підроблені сертифікати про вакцинацію та довідки про проходження тестування на COVID-19!
Дотримуйтеся вимог карантину, носіть у приміщеннях та громадському транспорті маски чи респіратори, регулярно мийте або дезінфікуйте руки. За перших проявів хвороби звертайтесь до лікарів та за можливості уникайте скупчень людей.
Бережіть себе та рідних!
Відділ комунікації поліції Херсонської області