«Повернення бійців особового складу 57-ї окремої мотопіхотної бригади додому — визначна подія та справжнє свято для всіх нас», — Данило Репілевський

5 лет назад 0

Сьогодні у Новій Каховці особливий день, сотні жителів та гостей міста зібралися на головній площі, аби урочисто зустріли особовий склад 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Кості Гордієнка на чолі з командиром бригади полковником Анатолієм Мішанчуком. 

Ці чоловіки та жінки —  справжні герої, які проявили незламний бойовий дух та жагу до перемоги під час виконання бойових завдань у Пісках, Опитному, Водяному, Орлівці, Красногорівці, Первомайському, Галицинівці у складі ОТУ «Схід» ООС, а сьогодні повернулися на місце постійної дислокації. На урочистому шикуванні було відзначено військовослужбовців. Наказами Міністерства Оборони України, начальника генерального штабу-Головнокомандувача Збройних Сил України, командувача військ оперативного командування «Південь» відзначено 62 бійці.

     

Цього ж дня на честь загиблих військовослужбовців 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка у Новій Каховці урочисто відкрили Меморіальний комплекс.

    

Командир бригади полковник Анатолій Мішанчук відзначив, що меморіал є символом невичерпної мужності і буде нагадувати, що ніхто з тих, хто  поклав життя за незалежність, не буде забутий.

На заході був присутній кандидат в народні депутати від політичної партії "Слуга народу" по 184 округу Херсонщини Данило Репілевський. За його словами, він систематично допомагав бійцям 57-ї окремої мотопіхотної бригади ще починаючи з 2014 року. 

  

«Дуже чекали на повернення бійців, тому сьогодні, їх повернення додому, для всіх нас – визначна подія та справжнє свято» — зазначив Данило Репілевський.