Працівників херсонських роботодавців навчають наставництву

3 года назад 0

Роботодавці міста Херсона виявили бажання скористатися послугою державної служби зайнятості. Йдеться про навчання наставників (внутрішніх тренерів) з числа працівників підприємств та організацій.
Спеціалісти Херсонського міського центру зайнятості проводять відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу з місцевими роботодавцями різних форм власності для сприяння запровадженню наставництва. Ця форма передбачає навчання безпосередньо на робочому місці шляхом передання досвідченими працівниками набутого досвіду і знань особі, яка потребує професійного навчання.
За результатами проведеної роботи 6 роботодавців вже виявили бажання навчати своїх робітників, керівників структурних підрозділів та фахівців. Опанувавши нові знання, підготовлені фахівці зможуть задовольнити потребу роботодавця в удосконаленні навичок своїх працівників і необхідність у безперервному професійному навчанні та постійному підвищенні рівня кваліфікації персоналу.
Пілотна група розпочне дистанційне навчання з 27 вересня на базі ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти ДЦЗ».
Херсонський міський центр зайнятості