Про осіннє свято літніх людей в Херсоні подбають ще влітку

7 лет назад 0

Херсонцям пропонують знайти час в літку й долучитися до роботи, щоб зробити День людини похилого віку в жовтні — незабутнім.

1 жовтня відзначається День людей похилого віку. Але підготовку в Херсоні виріщили рощпоати заздалегідь. Ініціативна група партнерів, благодійників, творчі колективи, громадські організації та волонтерів до підготовки. Разом вони плану.ть створити Фестиваль активних людей. Бо ж активність і креативність від віку не залежать.

Ось як пише про цей задум організаторка нещодавнього родинного фесту #Матуся#родина#Xерсон#Україна"  Наталя Шатілова

Ми презентуємо Фестиваль Активних Людей Поважного Віку, який символічно стартує саме 1 жовтня! Запрошуємо учасників, партнерів, благодійників, творчі колективи, громадські організації та волонтерів до підготовки цієї події! Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зробимо Фестиваль справжнім творчим марафоном, в якому зможуть проявити свої яскраві здібності Люди Золотого Віку не тільки Херсона, а й інших міст! Чекаємо творчих ідей та креативних пропозицій! 

Контакти: Наталя0505258056,Ірина0994248111,Олена0504940558.

Приємно, коли літнім людям приділяється увага. Удвічі приємніше, що такі акції не поодинокі. нагадаємо, БА "Ми-Херсонці" та ГО "Ми-Херсонці" опікуються створенням клубу людей поважного віку.

Читайте також: Клуб людей поважного віку потребує допомоги херсонців