Росіяни безуспішно штурмували острів Нестрига на гідроциклі — Плетенчук

2 недели назад 0

Російські окупанти намагалися штурмувати острів Нестрига на гідроциклі і були знищені, але не виключено, що вони посилюватимуть свої атаки.
Як передає , про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук, коментуючи ситуацію на Херсонщині.

«Так, є зміни, вони вже гідроцикл застосували, це щось новеньке. Але це їм так само не допомогло. Кількість людей в російській формі із засмагою синього кольору на березі цього острова лише зростає, тому що вони вимушені штурмові дії проводити з води, а це відкрита місцина і там це набагато складніше»,  — зазначив він.

Водночас, за словами Плетенчука, «не виключено, що вони будуть ці спроби посилювати, що вони будуть, вірогідно, збільшувати кількість техніки, яка для цього буде застосовуватись».
При цьому він нагадав, що окупанти продовжують обстрілювати КАБами прибережну смугу, населені пункти на правобережжі Херсонщини.

«Тому так, ситуація там складна, проте контрольована»
, — сказав Плетенчук.

​Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський 28 квітня поінформував, що українські військові встановили контроль над островом Нестрига на Херсонщині.​