Сегодня жители аварийного дома на улице Заменгофа в Херсоне расскажут о своих проблемах в Минрегионразвития

6 лет назад 0

Несмотря на то, что аварийным домом на улице Заменгофа (Благоева), 4-Г, вроде бы, озаботилась и городские, и даже областные власти, его жители продолжают «бить во все колокола».

В частности, кроме выездов на объект представителей областной госадминистрации, дом внесли  в список городской Программы отселения домов «гибкой» схемы.

Однако жильцы дома не доверяют обещаниям властей и продолжают «кричать» о своей проблемме:

Жах! Скільки ж можна вже вивчати технічний стан будинку по вулиці Заменгофа( Благоєва) 4г??? Мало того, що будинок внесли до списку під номером 21, так ще й вивчають технічний стан! Це будинок, який розбило в результаті землетрусу 24 вересня 2016 року. Будинок, який рухається кожного дня, стіни не тріскаються, а просто розриваються. У мене на стіні вже злетіло і тріснуло 4 маяки. Люди добрі! Жахіття!!! Замилюють очі мешканцям. Поставили лівньовки. А навіщо вони тепер, коли підвал весь зруйнований, стіни в підвішеному стані, кожен день нові руйнування, східці все більше відходять від основи. Зате ливньовки блищать за 240 тисяч грн. Чекають смертей. Та хіба ж це документ??? У ньому навіть прізвищ відповідальних немає. Документ підписаний мером. Хитрий документ. У списках на відселення нашого будинку немає. А скільки грошей брали на ліцензійну комісію? 64-67 тисяч, а оплатили м. Лубни за експертизу 14 тисяч. А де ж решта???Нам так і не відповіли. Не зрозуміло куди нас внесли у гроб з музикою чи в світле майбутнє 2022 року? До нього ж дожити треба при такому русі будинку! Схаменіться, чиновники, департамент ЖКГ ! Може бути пізно. Але все буде гаразд. ..Знайдеться ж правда і справедливість… Може ж хтось розумний і свідущий візьметься за справу і за декотрих…, — пишет в фейсбук Татьяна Пикулина .

Постоянно живущая в страхе херсонка считает, что минувшая сессия горсовета, где присутствовали жильцы дома, показала — решение их проблемы умышленно затягивается и надеется на то, что они будут услышаны в Киеве:

В Херсоне власти и департамент будто глухие. Может все-таки в Киеве адекватно по- человечески решат проблему. Мы на это сейчас надеемся, так как время не ждет, дом может рухнуть в любой момент.

Сегодня представители дома в Киеве должны повторно встретиться с высокими чиновниками из Министерства регионального развития…