Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Серед мам Херсона обрали «Маму року 2017»

7 лет назад 0

Найцiнiше щастя і справжнє диво — бути МАМОЮ. Мама — це найдивовижнiша людина, яка встигає ВСЕ, в прямому сенсi цього слова: працювати 48 годин на добу, виховувати дітей, дбати про родину, вести домашній побут, бути гарним керiвником, займатися власним розвитком, брати участь у соціальних началах і, при цьому, залишатися жіночною i сповненою сил…

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

До Міжнародного дня матері 14 травня 2017 року в Обласному палаці молоді (ДКТ) відбулася яскрава та найграндіозніша подія цієї весни, а саме благодійний проект за підтримки міського голови Володимира Миколаєнка церемонія нагородження «Мама року». Організатори благодійного проекту: Наталя Костик-Устенко та Олена Кротко зробили це свято найдивовижнішим для матусь, адже кожна мама має право на відпочинок, та бути визнаною і з гордістю носити свій новий титул.

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

З 10 квітня по 10 травня всі охочі мами Херсону заповнювали та надсилали свої анкети на участь, де вони ділилися своїми історіями, життям та знайомили зі своїми родинами. Надійшло на пошту церемонії більше 60 анкет.

Переможниці церемонії нагородження «Мама року» дивовижні й неймовірні мами.

Ірина Хаврусь, переможниця в номінації «Арт-мама», серед білого дня вона мама прекрасної донечки та вчитель, а вночі вона майстер, майстер гарних іграшок з фетру.

Вікторія Єрьоміна, переможниця номінації «Фуд-мама». Вікторія має двох найкращих і завжди голодних чоловіків, для яких вона завжди вигадує щось смачненьке.

Переможниця номінації «Інстамама» Владислава Восколович, мама веде дуже цікавий блог і завжи ділиться корисною інформацією з «однодумцями».

Переможниця номінації «Мама добре серце» Ольга Орлова, мама яка встигає виховувати свого синочка, організовувати соціальні проекти та допомагати діткам, які потребують уваги та допомоги.

Переможниця номінації «Фітнес-мама» Ольга Середенко, мама, яка веде спортивний та здоровий спосіб життя не тільки сама, а й долучає родину, в 8 місяців її донька вперше взяла участь у змаганнях.

Переможниця номінації «Бізнес-мама» Анастасія Лопатньова, веде власний бізнес, організовує соціальні проекти та конкурси краси, і при цьому залишається гарною та дбайливою дружиною і мамою.

Переможниця номінації «Багатодітна мама» Анна Красновська, виховує три гарних хлопчика і дівчинку, активно займається спортом і привчає своїх діток до здорового способу життя.

Переможниця номінації «Креатив-мама» Юлія Гладка, мама у якої безліз геніальних та креативних ідей та проектів, які вона залюбки втілює в реальність.

Переможниця номінації «Просто мама» Ірина Баранник, займається усім потрохи з кожної номінації, а головне вона це робить з любов’ю.

І головніший титул «Мама року» здобула – Еліко Маркелія. Еліко не тільки гарна мама своїх донечок, ця людина багато прекрасного, доброго зробила для дітей з особливими потребами Цюрупинського дитячого будинку-інтернату. Завжди опікується ними, переживає та турбується, даруючи цим дітям безмежну любов та теплоту свого серця, в деякій мірі замінює їм МАМУ, приділяючи багато уваги в житті дітей, що залишилися без батьківського піклування. Активно організовує та надає допомогу в зону АТО. Радо зустрічає у себе вдома випускників та готує смакоту з грузинської кухні.

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Переможниця в спеціальній номінації «Золоте серце» Алла Андрюшенкова, мама двох синочків, яка докладає максимум зусиль у вихованні дітей, допомагає та займається з дітками аутистами, вона як ніхто знає цю тему, так як старший син в їхній сім*ї є особливою дитиною. В нашому місті для таких діток, на жаль, не має такого важливого місця та свого простору, де вони могли б себе вільно почувати, скоріше адаптуватися до соціуму, набути потрібних навичок та спільно проводити дозвілля. Завдяки цьому проекту вдалося зібрати 20 000 тис. грн. на ремонт сенсорної кімнати і на сходинку стати ближче до дитячої мрії. Маленькими кроками – ми йдемо до поставленої цілі. І в Херсоні бути сенсорній кімнаті для особливих діток.

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Серед мам Херсона обрали "Маму року 2017"

Організатори висловлюють вдячність небайдужим людям, які допомагали та приймали активну участь у проекті, разом доторкнулися до проблем діток. Адже, лише люди з великим серцем і готовністю нести добро іншим, могли зробити таку гарну спільну справу!

Фото: Катерина Вінтер
Олександр Петрук