Сергій Козир про розбудову соціальної інфраструктури Херсонщини

3 года назад 0

Нормальне життя в громадах – це доступні школи, дитячі садочки, стадіони, заклади культури та місця дозвілля, — вважає кандидат у народні депутати по 184 округу від партії «Слуга народу» та голова Херсонської ОДА Сергій Козир.
Тому у передвиборчій програмі Сергія Козиря щодо розвитку соціальної сфери передбачені кроки щодо реконструкції будинків культури в населених пунктах, кожній громаді – новий сучасний парк. На Херсонщині це стане можливим завдяки реалізації програми Президента «Здорова Україна», у рамках якої триває реалізація проєкту «Активні парки – локації здорової України», який має на меті створення умов для фізичної активності та популяризації здорового способу життя. До кінця 2022 року в Україні планують відкрити 10 тисяч спортмайданчиків.
Сергій Козир також виступає за створення умов для підприємців, щоб вони мали бажання вкладати гроші. Працюєш в області – будуй дитячий садочок або стадіон – отримаєш пільги. У громадах потребує вирішення і питання доступу до якісного зв’язку. «Необхідно забезпечити для кожного мешканця області доступ до якісного мобільного зв’язку та Інтернету, домовитись з провайдерами щодо соціального тарифу на підключення віддалених населених пунктів до мереж зв’язку» , – вважає кандидат у народні депутати по 184 округу від партії «Слуга народу» Сергій КОЗИР.