Сергій Козир та Геннадій Лагута провели спільний брифінг в Херсонській ОДА

2 года назад 0

Сьогодні, 27 жовтня заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко представив новопризначеного голову ОДА Геннадія Лагуту.
Геннадій Лагута та вже колишній очільник області Сергій Козир провели спільний брифінг, на якому Геннадій Лагута зазначив, що віднині перестав бути кандидатом у народні депутати та закликав виборців 31 жовтня на довиборах до Верховної Ради по 184 округу голосувати за єдиного кандидата – Сергія Козиря.
«В нашій області вже реалізовано багато проєктів, завдяки голові Херсонської обласної державної адміністрації Сергію Козирю. Я дуже вдячний йому за це. Він показав всім нам, як треба працювати та реалізовувати урядові та президентські програми в нашому регіоні. Тому я закликав усіх виборців, і прошу 31 жовтня на довиборах до Верховної Ради по 184 округу прийти і проголосувати за єдиного кандидата від партії «Слуга народу» Сергія В’ячеславовича Козиря. Він не підведе. Він – на своєму рівні, я – на своїй новій посаді будемо служити Херсонщині та все для неї робити» , – сказав Геннадій Лагута.
«В подальшому ми разом обов’язково будемо рухатись і розвивати Херсонщину – ті питання, які люди задавали і мені, і Геннадію Миколайовичу, коли він їздив по округу. Ми живемо реаліями і бачимо, що нам потрібно опрацювати дуже багато питань, особливо в соціальній сфері. Я впевнений, що ми будемо працювати тільки для Херсонщини і в інтересах людей», – cказав під час брифінгу Сергій Козир.
Народний депутат та керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія зазначив, що після виборів чекає на Сергія Козиря у фракції. «Ми чекаємо в нашій фракції для того, щоб ви працювали на благо Херсонщини. У «Слуги народу» багато депутатів є з Херсонщини, ми зробимо разом єдину команду, яка буде допомагати пану Лагуті якнайшвидше втілювати всі проєкти, які ми маємо», — сказав Арахамія.
Також у соцмережах опубліковане спільне відеозвернення Сергія Козиря та Геннадія Лагути. У ньому Геннадій Лагута заявив про зняття своєї кандидатури з виборів та звернувся до виборців 184 округу з проханням підтримати кандидата від партії «Слуга народу» Сергія Козиря.