Шахрайки витягли з пенсіонера на Херсонщині 20000 гривень

5 лет назад 0

Упродовж 30 травня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 604 заяви і повідомлення, серед яких 123 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 1 особа травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 202 адміністративних протоколи,  з них 10 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 31-річний херсонець. Чоловік розповів, що невідома особа викрала човен з мотором, який знаходився на причалі. За даним фактом проводиться перевірка.

В Берисласький відділ поліції  надійшло повідомлення від 80-річного пенсіонера. Чоловік розповів, що дві невідомі жінки зайшли до будинку під приводом попити води. Вони відволікли його увагу та викрали 20000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102»  поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 63-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомі особи викрали сумку, в якій було 1400 гривень документи та мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області