Ще 645 ноутбуків отримали школярі Херсонської області

3 месяца назад 0

Ще 1500 ноутбуків отримали школярі Донецької, Луганської та Херсонської областей від управління Верховного комісара ООН у справах біженців.
Про це повідомляється на , передає .

"Завдяки гаджетам діти із соціально вразливих категорій матимуть можливість не лише навчатися, але й спілкуватися з однолітками та дізнаватися нову інформацію. Таку допомогу від управління Верховного комісара ООН у справах біженців отримали півтори тисячі учнів із Донецької, Луганської та Херсонської областей", — йдеться у повідомленні.​Гаджети достав​или до громад, у яких більшість шкіл провадить дистанційне навчання. Найбільшу кількість пристроїв спрямують до Донеччини — 686 ноутбуків. Представники п’яти громад області вже отримали сертифікати на гаджети, ще 34 — отримають незабаром.
У МОН нагадали, що розподіл техніки відповідно до міста, області або закладу освіти можна відстежувати на спеціальному дашборді.
Як повідомляв Укрінформ, у листопаді минулого року ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки надав майже 29 тисяч ноутбуків для школярів середнього і старшого віку з десяти областей України.

Фото: mon.gov.ua