Студенти Херсонського університету долучилися до ярмарку вакансій

3 года назад 0

Сьогодні, 3 вересня, у ТРЦ «Фабрика» відбувся традиційний «Ярмарок вакансій». Учасниками заходу стали й студенти Херсонського державного університету. Протягом трьох годин здобувачі освіти спілкувалися з представниками компаній-роботодавців, аби визначитися в майбутньому з місцем працевлаштування.
«Ярмарок вакансій» – це щорічний масовий захід, що проводиться з метою інформування студентської молоді про підприємства Херсона, актуальні вакансії та кар’єрні можливості.
Захід проводиться представниками ТРЦ «Фабрика», Херсонським міським центром зайнятості, компаніями-роботодавцями та навчальними центрами. У ярмарку взяли участь 16 роботодавців міста, які запропонували понад 200 вакансій.
Цьогоріч у рамках заходу проводилися презентації підприємств, співбесіди роботодавців з шукачами роботи, тестування тощо. Для учасників ярмарку відбулися майстер-класи з техніки пошуку роботи: підготовка резюме та самопрезентація на співбесіді з роботодавцем.
Захід став корисним не лише для здобувачів освіти, налаштованих на вдале працевлаштування, а й для сьогоднішніх роботодавців, які завжди раді висококваліфікованим кадрам.
«Ярмарок – це чудова можливість дізнатися щось нове та отримати інформацію про особливості й переваги актуальних професій на сучасному ринку праці Херсона. І, звісно, корисним було особисте поспілкуватися з представниками провідних компаній нашого міста», – зазначила провідна фахівчиня сектору сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ХДУ Тетяна Осауленко.
Студенти Херсонського державного університету усвідомлюють власну відповідальність за свою кар’єру та спрямовані на успіх і реалізацію свого творчого потенціалу. Завдяки сьогоднішньому заходу наші здобувачі освіти отримали кваліфіковані поради щодо пошуку роботи та планування кар’єри.
Пресцентр ХДУ