Суд вчергове відмовив прокуратурі і не збільшив заставу Семенчеву

3 года назад 0

Слідчий суддя Херсонського міського суду Дмитро Гонтар вчергове відмовив прокуратурі у збільшені застави для депутата Херсонської міської ради Ігоря Семенчева.

Прокурор, як і минулого разу, вимагав збільшити розмір застави, але суддя не побачив жодного ризику, який міг би викликати необхідність збільшувати суму застави.

В ході судового засідання, адвокатка Ігоря Семенчева навіть закликала прокурора звернутися до Бога, що, на її думку, допомогло б прокурору перестати фантазувати та сконцентруватися на справді важливих справах.

Сам Ігор Семенчев вчергове наголосив, що ця справа політична, якою його намагається покарати за позицію.

«Ваша честь, дорога, яку слідчий і прокурор на цей раз називають неіснуючою, неякісною та такою, на якій вкрали гроші, була побудована у 2017 році і досі знаходиться у гарному стані. Якісь експерти та слідчий, які не мають досвіду та необхідних знань, вирішили, що будуючи цю дорогу, підрядник не поклав щебінь та армування, але це брехня. У нас є і фото і відеодокази. Ми фіксували процес будівництва. Та і сам факт, що дорога простояла 4 роки, розвалилася, не провалюється, доводить, що будували її на совість», — заявив Семенчев у суді.

Нагадаємо, що поліція порушила кримінальну справу про колишнього голови антонівської сільради, підозрюючи його у розкраданні коштів на будівництві бетонних доріг.

Жодного доказу таких розкрадань прокурори у суді поки не показали.

Мост