В Херсоні проведуть розмінування центру міста – голова Херсонської ОВА

1 год назад 0

Завтра, 14 листопада, в Херсоні проведуть розмінувальні роботи, тому людей просять тимчасово утриматися від візитів в центральну частину міста.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає .

Росіяни залишили після себе в Херсоні чимало «сюрпризів». Ворог замінував все, що міг. Тому, людям не рекомендують не збиратися разом, щоб відсвяткувати перемоги, адже це ризиковано для життя та здоров’я.

«Дорогі друзі. Другий день у Херсоні відбуваються святкування визволення міста. Люди виходять на вулиці, площі з українськими прапорами, радіють, дякують ЗСУ. Але я хочу всіх застерегти. Зараз ведуться розмінувальні роботи. Ворог замінував майже все. Дуже вас прошу не збиратися в людних місцях. Більше того, завтра, 14 листопада будуть проводитися розмінувальні роботи в центрі міста. Тому дуже прошу не заїжджати в центральну частину міста», — зазначив Янушевич.
Нагадаємо, пенсії жителям Херсонської області виплатять невідкладно. Пенсії мешканцям звільненої частини Херсонської області виплатять одразу після отримання дозволу від військових. В Херсоні вже почало працювати стаціонарне відділення Укрпошти.