В окупованому Генічеську російські загарбники провели «воєнно-патріотічєскую лінєйку» в школі, яка зачинена вже два роки

2 недели назад 0

В окупованому  Генічеську , у закритій вже два роки  школі №3 , відбулася «воєнно-патріотічєская лінєйка», присвячена Дню Побєди . 

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Ця пропагандистська подія окупантів відбулася в  школі, яку ще у 2022 році загарбники закрили на ремонтні роботи. Ремонт затягнувся через неефективне управління та розкрадання коштів гауляйтером  Сальдо . Місцеві діти страждають від цього, оскільки не можуть займатися в своїй школі і вимушені вчитися в інших школах міста, які розташовані далеко від мікрорайону.

Проте, окупанти «урочисто відкривали» школу на один день для проведення виборів диктатора Путіна. Тепер вони вирішили примусово зібрати невелику кількість місцевих дітей і провести тут свій черговий пропагандистський показовий захід.

На події були присутні «керівник виконкома»  Ігор Качур та «глава Совєта Херсонского областного отдєлєнія Боєвого Братства»  Георгій Червонний.  

Лінійка мала гасло: «Знать чтоби помніть», пропагандуючи участь воїнів у війні проти України та «патріотизм». Показово, що під час лінійки було чутно літаючі військові гелікоптери російських загарбників, які постійно патрулюють над містом. Це гарно видно на відеозаписі лінійки, яку виклали у деяких місцевих колаборантських телеграм-каналах. Діти постійно відволікалися від потякання окупантів і дивилися в небо, шукаючи гелікоптери.