В Олешках розпочали відзначати державні свята

4 года назад 0

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, заступник голови Костянтин Буганов та радник голови Людмила Шелудько напередодні Дня Державного Прапора та 29-ї річниці незалежності України стали учасниками флешмобу організованого з нагоди цих свят хореографічними колективами комунального закладу «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка» Олешківської районної ради, що проводився на центральній площі міста Олешки.
Потім керівники районної ради здійснили об’їзд установ та закладів району та нагородили Грамотами районної ради кращих працівників – жителів Олешківського краю, які захищають нашу Батьківщину, розвивають галузі медицини, освіти, культури, спорту, дбають про молодь і ветеранів, своєю працею покращують умови життя у нашому районі.
З нагоди Дня незалежності України за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток району, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію були відзначені:
Москаленко Руслан Сергійович – лейтенант військової частини А2407;
– Тамара Василь Іванович – старший солдат військової частини А2407;
– Тинкалюк Андрій Іванович – старший солдат військової частини А2407;
– Борисов Василь Іванович – заступник директора з медичної частини КП «Олешківська центральна районна лікарня»;
– Гущина Олена В’ячеславівна – сестра медична КНП «Олешківський центр первинної медико-санітарної допомоги»;
– Соколов Віктор Євгенович – учитель фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» КЗ «Олешківська гімназія»;
– Краєвський Михайло Володимирович – вчитель предмету «Захист України» Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов;
– Якущенко Алла Вікторівна – учитель початкових класів Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного напряму;
– Скибінський Олександр Анатолійович – тренер викладач КЗ Олешківська ДЮСШ «Золота Нива»;
– Богун Наталія Анатоліївна – заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості.
«Мені дуже приємно вручати Грамоти районної ради людям, які стільки сил та енергії віддають на благо Олешківського району, своєю працею втілюють зміни та надихають інших. Дякую їм за відданість нашому краю, за патріотизм, за все те, що вони роблять для громади та країни. Я переконаний, що доки в нас є такі громадяни, то Олешшя буде розвиватися, буде щасливим, багатим. Саме такі люди є найбільшим скарбом нашої землі та запорукою процвітання», – зазначив голова Олешківської районної ради Павло Потоцький.
Вітаємо земляків з нагородами та бажаємо подальших успіхів у роботі на благо нашого району, області та всієї України.
За матеріалами Олешківської районної ради