«Вибори за путіна» на тимчасово окупованій Херсонщині вже пройшли

2 месяца назад 0

Через недостатність найманого персоналу та незграбність виборчої системи, російські громадські діячі проводять так звані вибори на тимчасово окупованому лівобережжі достроково.
Окупант не має можливості охопити всю територію і провести голосування одночасно з Росією 17 березня. Тому вони запровадили "гастролюючий цирк" — це люди з урнами які їздять з озброєними окупантами по вулицях, по домівках, по ринках, просять голосувати всіх за всіх. Захоплені мешканці підписують голоси за себе, за сусідів . Колоборанти підписують бюлетені за померлих громадян.
" Неодноразово було помічено що були зараховані голоси громадян які вже давно вважаються померлими. Це все робиться для створення картинки, ніби Херсонщина набрала необхідні 80% голосів ,чи скільки вони там намалюють, щоб показати результат на Росіїї "- розповідає Олександр Толоконніков
При цьому наші люди не виходять з будинків, не бажають спілкуватися з окупантами. Мета ворога — змусити херсонців голосувати за них, але при цьому російська адміністрація не забезпечує нормального рівня комунальних послуг, там майже немає медичного обслуговання. Навіть коли люди отримують паспорти громадянина Росії на основі чого їм видають медичні сертифікати, все одно мешканці не мають належних ліків , медичних процедур які вони мали можливість отримати до окупації.