Відсторонений від адвокатської практики американський адвокат поїде до Херсона

9 месяцев назад 0

Адвокат зі штату Кентуккі, якому загрожує трирічне відсторонення від адвокатської практики, повідомив, що він повернеться в Україну, щоб керувати операцією з надання допомоги в Херсоні,.

Як повідомляє Northern Kentucky Tribune, юрист Бен Дузінг  шести гуманітарних поїздках в Україну, і повернеться, щоб керувати операціями з надання допомоги некомерційній групі Ukrainian Patriot, повідомляє Адвокат допоможе зібрати гроші для групи, керуватиме машиною швидкої допомоги та доставлятиме припаси жертвам війни.

Дія адвокатської ліцензії Дусінга була  після того, як його звинуватили в тому, що він подавав необґрунтовані клопотання та погрожував посадовим особам суду у відео в соціальних мережах. Як повідомляє , Дусінга звинуватили в погрозі підірвати двох адвокатів у спорах щодо опіки над  дітьми.

Його також звинуватили в тому, що він вимагав від свого співзахисника заплатити 5000 доларів психологу, щоб той змінив звіт, у якому говорилося, що Дузінг був «егоцентричним, бурхливим, самозакоханим і театральним».


На фото: Бен Дузінг під час гуманітарних поїздкок в Україну