Випускникам-магістрам херсонського вишу вручили дипломи

1 год назад 0

Випускникам-магістрам херсонського вишу вручили дипломи.

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський.

“«Сильні, незламні, незалежні!» – під таким гаслом сьогодні у Херсонському державному університеті відбулися довгоочікувані урочистості з нагоди вручення дипломів нашим випускникам-магістрам. Я би додав, ще, що наші випускники – світлі люди, як влучно зауважила деканеса педагогічного факультету Любов Петухова. Бо ви дійсно такі, шановні наші 337 магістрів, які попри війну, розпорошеність, особисті проблеми навчались, працювали, досягали, дбали про власне майбутнє, яке, ми всі сподіваємось, обов’язково буде пов’язане з Україною, з Херсонщиною”,  – написав на своїй сторінці у ФБ ОЛксандр Співаковський.

 Незважаючи на складну ситуацію в країні ,  дипломи  випускники отрмували  й ососбисто

“Безмежно раді були зустріти понад 40 випускників у нашому офісі у Івано-Франківську і особисто вручити документи про освіту, у тому числі з відзнакою. Загалом у нас 59 випускників мають дипломи з відзнакою. Щасливі були бачити всіх, хто долучився до нас онлайн. Загалом сьогодні понад 350 представників університету – наші проректори, декани, завідувачі кафедр, викладачі, співробітники, студактив, випускники і навіть батьки наших магістрів, а також шановні гості на годину поринули у святкову атмосферу.

Нам важливо не тільки звільнити всі наші території. Головне – люди. Я хотів би, щоб усі, хто отримав дипломи, хто навчається у Херсонському державному університеті, пам’ятали про Херсонщину. Пам’ятали, що ми зобов’язані повернутися і розбудовувати свій рідний край. Тож, до зустрічі у Херсоні!” , – – підкреслив ректор ХДУ.