Vodafone відновив на Херсонщині ще дві базові станції

2 года назад 0

Мобільний оператор Vodafone відновив ще дві базові станції на визволених територіях Херсонської області.
Як передає , про це очільник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич повідомив у .

"Маємо чергові гарні новини від Vodafone. Фахівцям оператора мобільного зв’язку вдалося відновити ще дві базові станції на Херсонщині. Тепер на зв’язку: Комишани, Білозерка", — зазначив він.

Також повідомляєтьс, що інженерам Vodafone вдалось значно розширити покриття у Херсоні. Наразі мережа покриває практично все місто, фахівці продовжують працювати над відновленням об'єктів зв?язку, щоб забезпечити достатню ємність мережі та покращити якість послуг для херсонців.

"Також після звільнення зв'язок відновлено у ще декількох населених пунктах Херсонщини: це Кочубеївка, Велика Олександрівка, Миролюбівка, Михайлівка, Велика Олександрівка, Берислав, Нововоскресенське, Нововоронцовка, Біла Криницяі і Старосілля", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Херсон та визволена частина області поступово оговтуються від "господарювання" російських загарбників, у міста та села повертається українська влада й органи місцевого самоврядування.

14 листопада Київстар і Vodafone запустили в Херсоні перші базові станції, які працюють за допомогою генераторів та терміналів Starlink.