Ворог намагається поширити свою пропаганду серед малозахищених верств населення ТОТ

6 месяцев назад 0

Окупанти активно насаджують свою пропаганду на тимчасово захоплених територіях, зокрема внаслідок програми “русский мир”.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Для всього цивілізованого світу словосполучення “русский мир” є негативною нацистською конотацією, але окупанти пишаються цим й створили відповідну програму з насадження своєї пропаганди.

Зокрема на ТОТ півдня ворог видає телевізійне обладнання пільговим категоріям, а також мешканцям населених пунктів, де не приймає російське телебачення. Установка обладнання безкоштовна як й відсутня плата за користування. 

Проте власники відповідних приймачів можуть дивитись лише визначені федеральні російські канали. При цьому, окупанти вилучають в українців особисті супутникові антени, аби ті не могли дізнаватись правду.

Центр національного спротиву нагадує, що пропагандисти нацистської Німеччини не уникли покарання за свої злочини після війни, відповідно й російські апологети війни не уникнуть відповідальності. 

Водночас ми закликаємо українців уникати встановлення російського телевізійного обладнання, адже російська пропаганда несе за собою бідність, рабство та смерть.