У Генічеську на вулиці виміряли містянам тиск

4 года назад 0

З 28 вересня по 2 жовтня в Генічеському професійному коледжі Херсонського державного університету тривав тиждень терапії.
В рамках заходів, у Генічеську відбулася акція «Вимірювання артеріального тиску, як один з методів профілактики гіпертонічної хвороби».
Студенти медсестринської групи вийшли на вулицю з тонометрами і міряли тиск всім охочим. Також майбутні медики надали громадянам корисну інформацію: що таке артеріальна гіпертензія, гіпертонічна хвороба, як правильно вимірювати тиск та як харчуватися гіпертонікам.
До того ж, під час акції молодь роздавала інформаційні матеріали – брошури «Профілактика гіпертонічної хвороби» і «Як правильно вимірювати артеріальний тиск?».
Директор медучилища Галина Толубець впевнена, що звичайні городяни довідалися багато цікавої, а головне корисної інформації: «Акцію біля Генічеського професійного коледжу проводили студенти 4 курсу під керівництвом викладача Тамари Кохановської в рамках тижня терапевтичних дисциплін. Для молоді це гарна можливість продемонструвати набуті вміння і навики» , – прокоментувала Галина Олегівна.

Пресс-центр ХДУ