У Херсоні на працюючi фонтани не хватає коштiв (вiдео)

7 лет назад 0

Містяни стурбовані жахливим станом води у фонтанах. Люди зазначають — вода в них — осередок розмноження небезпечних інфекцій та різних мікроорганізмів.

Вода у фонтанах — застоюється. Це призводить не лише до розмноження інфекцій, а ще й до зростання синьо-зелених водоростей у них. У чому причина, ми запитали у директора Херсонського водоканалу Михайла Чемериса. Він пояснив — графік роботи фонтанів складають з виділених коштів. Цьогоріч, на енергозабезпечення Херсонських фонтанів, з міського бюджету, виділено 132 тис грн.

За словами Михайла Чемериса цих грошей не вистачає, тому фонтани працюють лише на вихідних. Несистемна робота міських фонтанів негативно впливає на якість води в них — зауважив директор Херсонського водоканалу. Заміну води в фонтанах здійснюють раз на місяць. Цього недостатньо. Однак, на щоденну очистку води виділених коштів не вистачає.

Отже, під час розмови, Михайло Чемерис, також, зазначив — на безперервну роботу міських фонтанів та часте очищення води не вистачає грошей. Чи зміниться ситуація на краще — покаже час.