У Херсоні обговорили співпрацю у рамках програми #ReBuildingUcraina

2 месяца назад 0

Херсонська міська військова адміністрація продовжує працювати в напрямку майбутнього відновлення та розвитку галузі  освіти в Херсоні.

Так, проведено зустріч заступника начальника Херсонської міської військової адміністрації Антона Єфанова, начальниці  управління освіти міської ради Наталі Журженко, представників департаменту економіки та інвестицій міської ради з представником освітньо-консалтингової компанії Finnoschool ltd, паном Мікко Лумме, який не побоявся приїхати до Херсона та на власні очі переконатись, що тут зараз відбувається та яка допомога потрібна, зокрема, в освіті. 

Про це звітує пресслужба ХМВА.

Серед основних напрямків діяльності компанії є нові підходи до управління освітніми процесами, підвищення якості викладання, у тому числі в безперервності самої освіти. 

У рамках програми #ReBuildingUkraina були обговорені можливості співпраці та шляхи відновлення галузі освіти. У подальшому будуть розроблені конкретні кроки щодо співпраці у найближчому часі з урахуванням ситуації та можливих планів у довгостроковій перспективі.