У Херсоні підприємці платитимуть за сніг

3 года назад 0

За сніг та льод не прибраний своєчасно біля своїх підприємств будуть платити штрафи заклади торгівлі та сфери послуг, директори ринків (ринкових містечок) Херсона. З таким попередженням до них звернувся Департамент економіки та інвестицій міської ради.
У зверненні зауважується, що аби унеможливити аварійні ситуації, що пов’язані із погіршенням погодних умов, важливо вчасно прибирати сніг та налипання льоду (з початку снігопаду, починаючи з 7 години ранку); забезпечувати розчищення та посипання підпорядкованої території піском та іншими посипковими протиожеледними сумішами, а також видаляти бурульки (у разі їх утворення) з карнизів та інших елементів будівель і огородження місць, в яких може існувати небезпека їх падіння та снігу з дахів.
Директор департаменту Ірина Ніколаєва , зауважує, що з представниками місцевого бізнесу систематично триває робота, щодо дотримання благоустрою на прилеглих територіях. Вона зазначає, що у разі неочищення підпорядкованої території від снігу та ожеледиці, на недобросовісних підприємців скрадатимуться протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (штраф від 340 грн до 1700 грн).
Херсонська міська рада