У Херсоні поліцейські затримали наркозбувальника із «товаром» на 200 тисяч гривень

2 месяца назад 0

Оперативники Херсонського районного управління поліції отримали інформацію про те, що 33-річний херсонець розповсюджує містом небезпечний наркотик — так звані «солі». 

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили, що 33-річний херсонець замовив оптову партію наркотиків. Підозрюваного затримали, коли той прийшов до відділення пошти отримувати свою посилку. Для конспірації він отримав наркотики у пачці з сухариками.

Під час особистого огляду в чоловіка виявили 100 грамів небезпечної речовини A-PVP («солі»). Також на підставі ухвали суду в будинку підозрюваного поліцейські провели обшук, в результаті якого виявили та вилучили зіп-пакети для фасування, електронні ваги, медичний шприц із невідомою рідиною, гроші, отримані від злочинної діяльності, банківські картки та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 200 тисяч гривень. 
Як повідомила заступник начальника Херсонського районного управління поліції Альона Кметь, фігурант раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вбивство.

Нині йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.