У Херсоні відкривають «Зимову казку»

2 года назад 0

Художня галерея «Синій кіт» запрошує херсонців відвідати відкриття новорічної виставки «Зимова казка», на якій презентують роботи вихованців навчально-естетичного комплексу «Художня школа».
До уваги відвідувачів буде представлено більше 200 кращих робіт VІ Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки», організованого та проведеного комплексом у 2021 році. Підсумкова виставка цього конкурсу відбулася 4 червня 2021 року в Києві, в дитячому центрі «Артек».
Але виставка вийшла настільки цікавою, що вирішено було презентувати її рідному місту, щоб якомога більше людей мали можливість побачити, чим живуть і як мислять маленькі художники з різних країн світу, зрозуміти, що для творчості і спілкування насправді не існує ніяких кордонів. І презентувати її саме перед новорічними та різдвяними святами, у час, коли трапляються дива, адже казка – це справжнє диво!
До експозиції також увійшли роботи учнів Дитячої художньої школи та Дизайн-ліцею, намальовані дітьми поза конкурсом, адже тема казки – вічна!
Час проведення: 17 грудня о 16.00 год. Місце проведення: м. Херсон, вул. Потьомкінська, 18.
Під час відкриття виставки зима зустрінеться з літом – свої нагороди в цей день отримають учні – переможці Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого мистецтва «Купальські зорі – 2021», яка відбулася влітку. А ще в галереї «Синій кіт» оживе справжній казковий персонаж, який подарує дітям яскраву казкову, святкову, ігрову атмосферу!
Херсонська міська рада