У Херсоні відкрився дилерський центр Suzuki

3 года назад 0

Автомобільний комплекс Центр Херсон поповнився новим відомим брендом – здійснилось довгоочікуване відкриття дилерського центру Suzuki у місті Херсон!

Це просто неймовірна новина для всіх, хто мріє про якісне, надійне та доступне японське авто: відтепер є можливість придбати його у офіційного представника в нашому місті. Відкриття пройшло яскраво та емоційно. Була підготована спеціальна програма, а в знак процвітання Suzuki урочисто перерізали червону стрічку.
Спеціалісти салону пройшли відповідну підготовку та сертифікацію. Все заради того, щоб забезпечити найвищий рівень якості обслуговування для наших шановних клієнтів!
З величезною радістю повідомляємо, що Suzuki Центр Херсон зберігає офіційну гарантію для власників. І це ще не все. З приводу відкриття, салон підготував привабливу АКЦІЮ.

Кожному, хто вже має Suzuki, надається можливість пройти діагностику ходової частини, відрегулювати фари та перевірити  АКБ  за  символічну  вартість –10  грн.  Вигідно,  чи  не  так?  ПРИЇДЖАЙТЕ й  самі переконаєтесь, що це реально!

В Suzuki Центр Херсон Ви можете придбати оригінальні комплектуючі та аксесуари для свого вірного залізного друга, а також пройти офіційне сервісне обслуговування. До речі, при відвіданні сервісу –процедура озонування салону надається у подарунок.
Suzuki з задоволенням запрошує усіх бажаючих на тест-драйв. До випробування пропонуються легендарні японські кросовери: позашляховик Jimny, яскрава Vitara та сімейний SX4. А після тесту на кожного чекають приємні подарунки з японським характером. Впевнені, Ви їх неодмінно оціните!

Команда Suzuki Центр Херсон чекає на Вас за адресою: м. Херсон, Миколаївське шосе, 54 Телефон для запису та довідок: +38 (050) 318 60 01