У Херсоні знайшли рецепт перемоги над корупцією

4 года назад 0

Там, де діджиталізація, там немає корупції. На цьому наголосили експерти комунікаційного майданчику «Діджитал».
Ініціатор заходу, лідер партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв зазначив, що якісний розвиток Херсона залежить від прозорості дій мера та депутатів.
«Діджитал, цифрові технології – це не тільки швидкість, зручність, а й довіра. Якщо людям комфортно отримувати інформацію, послуги, то вони з повагою і вдячністю ставляться до влади. Наше завдання створити «СМАРТ СІТІ Херсон» та надати можливість херсонцям отримувати прозорі та якісні послуги», – зауважив Ігор Колихаєв на комунікаційному майданчику.
Він зазначив, що потрібно створити єдине інформаційне поле, яке налагодить комунікацію між владою, службами та містянами. Лідер партії окреслив основні напрямки за якими буде впроваджено діджитал: транспорт, медицина, екстрені ситуації, адміністративні послуги чат-боти.Експерти також обговорили ефективність управління містом, визначили куди витрачаються бюджетні кошти, як контролювати комунальне господарство та оперативно отримувати необхідну інформацію.
Як підкреслив директор DIGICOM, координатор майданчику, Вадим Загребенюк , діджиталізація торкнеться кожного сектору забезпечення життєдіяльності міста.
Результат комунікаційного майданчика – створення концепції по покращенню якості життя, оперативний контроль та управління, прозорість впливу містян на життя Херсона, зниження комунальних тарифів та аналіз прийнятих рішень. Все це увійде до проекту Програми розвитку Херсона.




Продовжуємо працювати! Приєднуйтесь!
Зареєструватися можна за посиланням: https://namtutzhyty.com/priednatisya
Нам тут жити!