У Херсонському держуніверситеті проводять День спорту

2 года назад 0

Вже сьомий рік поспіль у Херсонському державному університеті проходить День спорту, де студенти змагаються за звання найкращих спортсменів. Захід є традиційним і проходить двічі на рік – восени та навесні. Організатором та ініціатором Дня спорту виступив Спортивний клуб ХДУ.
Відкрив захід й побажав успіхів учасникам змагань ректор ХДУ Олександр Співаковський: «Ми докладаємо чимало зусиль задля розвитку спортивної інфраструктури та відповідних умов. Адже розуміємо, що здоров’я – це потужний стратегічний інструмент, який ми використовуємо протягом всього життя. Звісно, не всі сьогодні здобудуть перемогу, однак точно стануть ще міцнішими й здоровішими! Бережіть себе! І будьте здорові!»

Також до привітань долучилися проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов і декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов.
Основною метою заходу є популяризація здорового способу життя серед молоді та знайомство першокурсників зі Спортивним клубом ХДУ. До Дня спорту долучилися студенти всіх факультетів.

З програмою змагань присутніх ознайомив головний суддя Олександр Еделєв. Так, це – легкоатлетичний крос пам’яті Олега Мішукова, змагання з волейболу МІХ, шахи та міні-футбол. Загалом цьогоріч до змагань долучилося близько 300 учасників.

У Херсонському державному університеті кожен студент може проявити свої спортивні здібності, адже можливостей чимало. Протягом навчального року молодь має змогу займатися у спортивних секціях з футболу, баскетболу, волейболу, бойових мистецтв та відвідувати сучасний басейн.
Пресцентр ХДУ